Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτά τα θέλεις και τα λες; - αστυνομικός απαντά σε συνάδελφό του


Δημοσιεύουμε απάντηση στο κείμενο Δεν είμαστε για ρύθμιση τροχαίας - Αστυνομικός της ΔΙΑΣεπαρχιακής πόλης καταγγέλει:Αυτά τα θες και τα λες ? Εγώ προκαλώ να έρθετε να μου δείξετε
μια παράβαση που βεβαίωσαν αστυνομικοί της Δίας στην Κέρκυρα για παράνομη στάθμευση. Αλλά από τα χαζοαυτοφωρα που φέρνουν για δίπλωμα για να συμπληρώνουν τα κουτάκια δεν υπάρχει άλλη παράβαση που βεβαιώνουν, κι ας περνάει ο άλλος μπροστά τους ανάποδα κι ας έχει εγκλωβιστεί λεωφορείο από διπλοπαρκαρισμενα αυτοί περνούν αδιάφοροι και καμαρωτοι. Όσο για τα νησιά εδώ γίνεται σκοτωμος ποιος θα πάει και φιλάνε κατουρημενες ποδιές μπας και πάρουμε κανένα ψιλό να βάλουμε πετρέλαιο σπίτι μας κι αυτοί φοβούνται να μην πάνε ? Δουλευομαστε. Μια διεύθυνση 350 ατόμων δεν μπορεί να αντέξει 15 άτομα Δίας όταν τα περιφέριακα τμήματα δεν έχουν αξ.υπ η περιπολικό για τον κοσμακη. Και μιλάμε για μια διεύθυνση που τα επίπεδα βαριάς εγκληματικότητας είναι ιδιαίτερα χαμηλά.
Όσο για τους τροχονόμους που κάθονται επί ο διευθυντής ήταν πρώην διοικητής τροχαίας, για ρώτα τους συναδέρφους της Δίας της δ.α Κέρκυρας, θέλουν να έρθουν στο Τ.Τ Κέρκυρας να κάθονται κι αυτοί και να έχουν την υποτιθέμενη εύνοια του διευθυντή?
Κακώς κρίνουμε κατά αρχήν τις επιλογές του εκάστοτε ανώτατου αξιωματικου, λάθος στο οποίο έχω υποπέσει κι έχει στο παρελθόν. Υπάρχει ιεραρχία. Εγώ απευθύνθηκα εκεί . Κι όχι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτηματα. Και ναι με εκραξε ο διευθυντής γιατι αυτός εκφράζει την πολιτική της Υπηρεσίας στο νομο κι έχει δίκιο. Πήγα όμως επώνυμα κι εξέφρασα τα παράπονα μου κι όχι να γράφω πίσω απο την ανωνυμία. Ας μην δημιουργουμε εντυπώσεις για κανέναν ούτε διευθυντή ούτε αστυφυλακα. Η ομάδας ΔΙΑΣ στην Κέρκυρα είναι μια ομάδα δίχως αντικείμενο. Θα μπορούσαν να ενισχυθούν η ΟΠΚΕ κι η οεπτα με άτομα της Δίας η κάποια άλλη υπηρεσία και η ΔΙΑΣ να δουλέψει με λιγότερα ατομα. Πάλι η δουλειά θα βγει. Είναι πάρα πολλοί για ελάχιστα περιστατικα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια