Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πηγές αστυνομίας για την πόρτα του "Καραϊσκάκης": "Δεν ανοίγουν την πόρτα..."

Αποποιείται της όποιας ευθύνης η αστυνομία για τη αναγκαστική διέλευση της αποστολής του ΠΑΟΚ χθες για το ντέρμπι, μέσα από τα ... καυδιανά δίκρανα φανατικών κι
ενδεχομένως σε διατεταγμένη αποστολή οπαδών του ολυμπιακού.

Μιλώντας στο bloko.gr  αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για την πολύ σοβαρή παραβίαση των μέτρων ασφαλείας στη συνοδεία μιας αθλητικής αποστολής μέσα σε τόσο φορτισμένο από ένταση κλίμα, σημείωσαν ότι δεν προηγήθηκε καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ή τους υπεύθυνους στα σταδίου για κάποια βλάβη στην πόρτα των αποδυτηρίων, ώστε με τη σειρά μας ν' αυξήσουμε την αστυνομική παρουσία για την προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους εντεταλμένους επικεφαλής των μέτρων αξιωματικούς, ούτε και σ αυτούς υπήρξε κάποια ενημέρωση κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στις διαβιβάσεις προς το κέντρο επιχειρήσεων ανέφεραν ότι "δεν ανοίγουν την πόρτα", εννοώντας και καθιστώντας σαφές, ότι το μπλοκάρισμα ήταν εν ολίγοις προσχεδιασμένο για την άσκηση βίαιης ψυχολογικής πίεσης στους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στον χώρο άφιξης και η αποτροπή πιθανολογούμενων κι ενδεχόμενων μεγαλύτερων εκτρόπων. 



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια