Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρευνα: Πώς θα καταφέρουμε να αυξήσουμε την ερωτική επαφή;


Τα πάντα για την ερωτική τους ζωή, ακόμα και τα πιο… απαγορευμένα ζήτησε να μάθει η έρευνα «Married Sex Survey» της ιστοσελίδας Ivillage που απευθύνθηκε αποκλειστικά σε παντρεμένα ζευγάρια!

Το πιο εντυπωσιακό νούμερο της έρευνας είναι ότι το 96% των παντρεμένων ανδρών και το 90% των παντρεμένων γυναικών παραδέχτηκαν ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους!

Τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας:
  • Για τους περισσότερους παντρεμένους το σεξ είναι… προβλέψιμο (68% των ανδρών και 54% των γυναικών). Η κατηγορία που μεταβάλλεται περισσότερο, είναι η ώρα της ημέρας που θεωρείται κατάλληλη για σεξ (προφανώς όταν… λείπουν τα παιδιά από το σπίτι)!
  • Το 80% των ανδρών και το 61% των γυναικών δήλωσαν από ευχαριστημένοι ως ευτυχισμένοι με το σεξ με τον (τη) σύντροφό τους.
  • Μόνο το 8% των ανδρών και το 22% των γυναικών δήλωσε ότι είχε καλύτερο σεξ από τη στιγμή που ήλθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
  • Το 35% των γυναικών δήλωσε έτοιμο να κάνει σεξ ανά πάσα στιγμή με τον σύζυγό του! Το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι μόνο 11%.

Τι ερεθίζει τις γυναίκες

Το πιο ερεθιστικό για τις γυναίκες είναι τα ερωτόλογα ψιθυριστά στο αυτί, για τους άνδρες είναι (βεβαίως…) τα σέξι εσώρουχα. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν…

Ο άνδρας συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία στον χώρο και τον χρόνο του σεξ. Στο 44% των ζευγαριών, ο άνδρας είναι αυτός που ζητάει σεξ και μόνο στο 7% την πρωτοβουλία έχει η γυναίκα. Στα μισά ζευγάρια, βέβαια, η πρωτοβουλία είναι μοιρασμένη.

Το άγχος (49% στις γυναίκες και 37% στους άνδρες) και η εξάντληση (46% στις γυναίκες και 30% στους άνδρες) είναι οι κυριότερες αιτίες που τα ζευγάρια έχουν μειωμένη διάθεση για σεξ.

Η ερώτηση – παγίδα

Στην ερώτηση αν υπήρχε η δυνατότητα να απατήσετε το σύντροφό σας μία φορά, χωρίς καμία περίπτωση αυτός να το μάθει, ποιον θα επιλέγατε, το 21% των ανδρών προτίμησε μια διάσημη γυναίκα, αλλά το 39% των γυναικών προτίμησε έναν πρώην σύντροφό της!


Πηγή: vita.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια