Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκπαιδευόμενος Ειδικός Φρουρός σκοτώθηκε σε τροχαίο


Ο Σοφοκλής Παπαδόπουλος έχασε τη ζωή του χθες κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την τραγωδία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, θέλει να εκφράσει την βαθιά του λύπη, για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του εκπαιδευόμενου Ειδικού Φρουρού Σοφοκλή Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα χθες, έκτος υπηρεσίας.
 

Για τον Σοφοκλή ανέτειλε πριν λίγους μήνες, ο ήλιος της επαγγελματικής αποκατάστασης και καριέρας στην Ελληνική Αστυνομία, μια δουλειά που αποτελούσε όνειρο, επιθυμία του και πόθο, ώστε να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην αποστολή ολόκληρης της αστυνομικής οικογένειας.
 


Δυστυχώς, ο ήλιος της ζωής έσβησε ξαφνικά χθες το βράδυ, στο καρτέρι που του είχε στήσει ο θάνατος λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του και την οικογένειά του.
 

Σοφοκλή, το Σωματείο μας εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της γης που θα σε φιλοξενήσει. Όλοι οι συνάδελφοι σου, αλλά κυρίως οι εκπαιδευόμενοι Ειδικοί Φρουροί, θα καλύψουν το κενό της προσφοράς σου στην κοινωνία και τους πολίτες της, θα δώσουν αυτό που σου στέρησε η αποφράδα μέρα του θανάτου σου.
 

Κάνουμε έκκληση σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους συναδέλφους, να προσέχουν τα τροχαία ατυχήματα, ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά και τόσο άδικα κι άλλον συνάδελφο.
 

Συλλυπούμεθα και συμπαραστεκόμαστε στους γονείς και συγγενείς του Συναδέλφου Σοφοκλή Παπαδόπουλου.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΝΤΟΥΜΑΣ Β. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.
 


 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια