Κύριε Τζιτζικώστα κάτι κάνετε λάθος - κείμενο αστυνομικού

Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για τους αστυνομικούς της Αχαΐας η ένταξη της ανανέωσης του στόλου
της ΕΛ.ΑΣ. στο ΕΣΠΑ, κάτι που προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με
πληροφορίες αναμένεται η ανανέωση να είναι γενικευμένη αφού εκτιμάται ότι μόνο για τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας μπορεί να παραδοθούν περισσότερα από 40 περιπολικά και μηχανές ενώ παράλληλα θα δοθούν και νέα τζιπ και βαν για ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις.

22/11/17
Παρέμβαση συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την έγκριση χρηματοδότησης του απαιτούμενου εξοπλισμού, από το ΕΣΠΑ, που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας είχε δεσμευτεί στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές και τον εξοπλισμό του Σώματος, κατόπιν των προτεραιοτήτων που θα ιεραρχήσει η ΕΛΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΙΜΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ......
ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ κ Τζιτζικωστα.....ΟΛΕΣ οι περιφέρειες πλην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γιατί για άλλους Νομούς βρήκατε λύση πήραν περιπολικά ΓΙΑΤΙ 2 Χρόνια τώρα δεν έχετε δώσει περιπολικά στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;.Ακόμη και η ένωση αστυνομικών σε συνέντευξη της προσωποποιησε το σοβαρό αυτό θέμα .....
Δυστυχώς, οι ευθύνες βαραίνουν την Ηγεσία μας αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που μέχρι και σήμερα δεν έχει ενισχύσει την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με νέα οχήματα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.