Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φοράτε κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ; Δείτε τι κερδίζετε!


Όχι και τόσο αναμενόμενο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το εύρημα νέας μελέτης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν σεξ, αλλά και τη στιγμή που φτάνουν σε οργασμό.

Αυτό που αποκάλυψε ενδελεχής επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία,  έχει να κάνει με τις... κάλτσες. Στο πλαίσιο έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του οργασμού, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν!

Η μελέτη έδειξε, λοιπόν, ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!

Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρήθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές τούς έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.

Πηγές: elitedaily.com, iatropedia.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια