Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Όταν οι θεσμοί λειτουργούν η Δημοκρατία δυναμώνει

Διαβάστε το έγγραφο της ΠΟΑΣΥ προς τον Πρόεδρο της Βουλής: Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή
σας, μετά την πρόσφατη επικοινωνία μας (σχετ. έγγραφό μας Αρ. Πρωτ.: 200/4/286-β), προκειμένου να παρέμβετε ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και να αποκαταστήσετε τα κοινοβουλευτικά ήθη που βάναυσα είχαν κακοποιηθεί με τη γνωστή αψυχολόγητη και άκρως προσβλητική - συκοφαντική ανάρτηση στο διαδίκτυο της Βουλευτού Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας ΚΑΣΙΜΑΤΗ.
Είναι γεγονός ότι, όταν οι θεσμοί του πολιτεύματός μας λειτουργούν, η Δημοκρατία δυναμώνει περισσότερο.
Θέλουμε δε με την ευκαιρία αυτή, να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Ομοσπονδία μας, αποτελεί θεματοφύλακα διαχρονικών αρχών και αξιών και ως τέτοια, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιεσδήποτε τυχόν προσπάθειες περιορισμού του θεσμικού της ρόλου, όσο «ενοχλητική» κι αν εκλαμβάνεται η δράση της στις μέρες μας. Η υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων Αστυνομικών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αποστολή μας, την οποία καθημερινά υπηρετούμε με το όποιο κόστος και παρά τις ύβρεις και τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, τόσο η δική σας συμβολή, όσο και όλων των πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, στην αντιμετώπιση των διαχρονικών μικρών και μεγάλων προβλημάτων του χώρου μας, όχι μόνο μας οπλίζει με δύναμη επιχειρημάτων, αλλά ενισχύει σημαντικά και τη δέουσα αισιοδοξία μας, ότι το δίκαιο τελικά θα νικήσει το άδικο.
Με εκτίμηση,
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια