Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποδοπάτησαν ηλικιωμένη μπροστά στην οικογένειά της - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη ληστεία στους Αγίους Θεοδώρους

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας, μέρα μεσημέρι, εκτυλίχθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους. Αδίστακτοι ληστές, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά τις φωνές της
ηλικιωμένης που αποπειράθηκαν να ληστέψουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και δεν δίστασαν να περάσουν από πάνω της, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 
Μάρτυρας περιγράφει στο OPEN: «Πήγαν να την πνίξουν με την αλυσίδα. Την χτυπούσαν άσχημα. Βγήκαν ο άνδρας της και ο γιος της έξω να πάνε να δουν. Τι να δουν; Οι ληστές για να φύγουν, την πάτησαν από πάνω». Η γυναίκα περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία μιας 73χρονης γυναίκας από τους δύο επίδοξους ληστές έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους. Οι δράστες επιχείρησαν να της αρπάξουν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό και όταν αυτή αντιστάθηκε και προσπάθησε να τους σταματήσει, πάτησαν το γκάζι του αυτοκινήτου τους και πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω της. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. 
Ο σύζυγος και ο γιος της που έτρεξαν να βοηθήσουν, παρακολουθούσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τους κακοποιούς να εξαφανίζονται. 
Το χρονικό της άγριας ληστείας
Το ρολόι έδειχνε λίγο μετά τις 11:00. Οι δράστες με ένα ασημί αυτοκίνητο σταμάτησαν στην οδό Ανθέων. Εκείνη τη στιγμή η ηλικιωμένη κατέγραφε τις ζημιές στο σπίτι της από τις πρόσφατες πλημμύρες. Ο ένας από τους δύο ληστές κάλεσε την ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της με το πρόσχημα ότι αναζητούσε μία πληροφορία. Η 73χρονη ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε δίπλα στο αυτοκίνητο, ο δράστης με μια αστραπιαία κίνηση επιχείρησε να της αρπάξει την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 
Ο σύζυγός της και το ένα από τα τέσσερά της παιδιά που άκουσαν τις φωνές βγήκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει. Τότε ήρθαν αντιμέτωποι με μια σκηνή που δεν θα ξεχάσουν ποτέ: Είδαν τους δράστες να πατούν το γκάζι και να παρασέρνουν με το αυτοκίνητό τους την 73χρονη γυναίκα. «Πάει να της βουτήξει την αλυσίδα. Αντιστέκεται η γυναίκα. Ξεκίνησε μία συμπλοκή εκείνη την ώρα. Μετά βγήκαν οι συγγενείς της γυναίκας έξω. Φώναξαν. Οι ληστές πανικοβλήθηκαν, την πέταξαν κάτω. Μπαίνει στο αμάξι ο συνοδηγός και την ποδοπάτησαν», περιγράφει ένας ακόμη μάρτυρας. 
Ο γιος της άτυχης γυναίκας σοκαρίστηκε ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν. Οι δράστες, πάντως, κατάφεραν να εξαφανιστούν και μέχρι τώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια