Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά "Αγάπης" στα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας–Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ (BINTEO)


Της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου


Τα λόγια είναι “φτωχά” για να εκφράσουμε την χαρά και την Αγάπη των Παιδιών

 

     Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Λασιθίου σε μια προσπάθεια να προσφέρει χαρά και χαμόγελα στα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ  συγκέντρωσε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παιχνίδια και παραμυθία τα οποία και μοίρασε στα παιδιά που νοσηλεύονται και δίνουν τη δική τους μάχη για την ζωή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Τη δράση μας αυτή αγκάλιασε όλη η κοινωνία προσφέροντας ανώνυμα παιχνίδια, παιδικά βιβλία αλλά και πολύ αγάπη δείχνοντας ότι ενωμένοι όλα τα μπορούμε.

     Την μοναδική αυτή εκδήλωση που πραγματικά προσέφερε ατέλειωτα χαμόγελα χαράς ομόρφυναν με την παρουσία τους οι φετινές νικήτριες των Κρητικών καλλιστείων οι οποίες προσέφεραν μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α. τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, αλλά και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τα οποία δεν έπαψαν να συζητάνε μαζί τους.

     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία διοργάνωσης των Παγκρήτιων καλλιστείων “Cretanart Productions” η οποία και ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο πρόταση που της έγινε να παραστούν οι νικήτριες του διαγωνισμού στη δράση μας αυτή, το κέντρο ανάπτυξης για το παιδί και τον Ενήλικα “Ε.Σ.Τ.Ι.Α.”, Το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  Σχολείου καλού Χωριού, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, τις εκδόσεις “Μιχάλης Σιδέρης”, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων με αναπηρία του Ν. Φλώρινας,  το ΛΑΤΩ  FM 103,3 για τον “ράδιομαραθώνιο αγάπης” καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε. που με χαρά πρόβαλαν την δράση μας αυτή βοηθώντας καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου. Επίσης αρωγοί και συμπαραστάτες στο εγχείρημα μας ήταν οι συνάδελφοι μέλη και μη της IPA Λασιθίου καθώς και οι ανώνυμοι πολίτες του Νομού μας, αλλά και οι επιχειρήσεις που επέλεξαν παρά την μεγάλη τους προσφορά σε δώρα να μην αναφερθούν.

     Τα λόγια είναι “φτωχά” για να εκφράσουμε την χαρά και την Αγάπη που εισπράξαμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας. Από Καρδιάς θα θέλαμε να Ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και να ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος....

        

 

                                      Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ. Λασιθίου

 

        Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

 

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια