Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο τρόπος δράσης των ληστών που σκότωσαν την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους - Tί ψάχνουν σε ένα αυτοκίνητο οι αστυνομικοί


Δύο ύποπτα αυτοκίνητα εντόπισαν οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν στον καταυλισμό στον Ασπρόπυργο. Στο ένα από αυτά δεν εντοπίστηκε κάτι που να το συνδέει με τη ληστεία που κατέληξε στο θάνατο της 77χρονης το Σάββατο. Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων βρίσκεται το δεύτερο αυτοκίνητο και ερευνάται, όπως έγινε και στο πρώτο, το κάτω μέρος και τα λάστιχα ώστε να διαπιστωθεί αν εκεί υπάρχει DNA της ηλικιωμένης.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν αν οι ληστές έχουν εμπλακεί σε άλλες παράνομες ενέργειες. Στα μέσα Οκτωβρίου ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος συνεργείου στον Ασπρόπυργο είχε καταγράψει την προσπάθεια δύο ατόμων να κλέψουν μπαταρίες. Ο ιδιοκτήτες, τότε, ανέβηκε στο καπό και γαντζώθηκε για να τους σταματήσει με τον οδηγό να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, να ανοίγει τους υαλοκαθαριστήρες και να πατάει γκάζι δίχως να υπολογίζει ότι μπορεί να τραυματίσει τον ιδιοκτήτη.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια