Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγιοι Θεόδωροι: Τί πρόδωσε τους δολοφόνους της 73χρονης

Το Τμήμα των Μεγάρων, η Ασφάλεια της Κορίνθου και η ΥΔΕΖΙ έβαλαν ο καθένας το δικό τους λιθαράκι, για να φθάσουν τελικά στην εξιχνίαση τής δολοφονίας της 73χρονης και στη σύλληψη των
δραστών, που ομολόγησαν τις πράξεις τους.
Βασική για την έρευνα αποδείχθηκε η μαρτυρία του γιου του θύματος. Οδηγός ΤΑΞΙ στο επάγγελμα, έδωσε μία πάρα πολύ καλή περιγραφή των δύο ανδρών και κυρίως του αυτοκινήτου, που χρησιμοποίησαν. Οι αστυνομικοί είδαν ότι στον καταυλισμό, στον Βλυχό, υπήρχαν τέσσερα τέτοια οχήματα. Με μία διακριτική έρευνα, διαπίστωσαν ότι ο 28χρονος (ιδιοκτήτης ενός από τα τέσσερα) είχε εξαφανιστεί μετά το περιστατικό. Μαζί του και ο 26χρονος. Επίσης, έμαθαν ότι μετά τη δολοφονία στους Αγίου Θεοδώρους, έγινε στον καταυλισμό συμβούλιο των γερόντων.
Αυτά τα δεδομένα έκαναν τους αστυνομικούς να επικεντρώσουν την έρευνά τους στα συγκεκριμένα πρόσωπα και να βρουν επιπλέον στοιχεία που τους εμπλέκουν.
Ακολούθησε διαπραγμάτευση με τη δικηγόρο του 28χρονου, την οποία είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν σε άλλη σύλληψή του.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κατέστησαν σαφές στους κατηγορούμενους πως είναι καλύτερο να παρουσιαστούν από μόνοι τους, όπως και τελικά έγινε.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια