Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Άμεσης Δράσης


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Τα 60 χρόνια απ’ την ίδρυσή της (1959-2019) γιόρτασε χθες 18 Δεκεμβρίου 2019 η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, σε μια μεγαλοπρεπή τελετή που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Ταξιάρχου κ. ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ Κωνσταντίνου, στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ academy στο Μαρούσι.
 
   Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, το οποίο εκπροσώπησε τους μάχιμους αστυνομικούς – μέλη της, που υπηρετούν σ’ αυτή την Υπηρεσία πρώτης γραμμής.
 
    Η  αποστολή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής  επικεντρώνεται στην αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες, στην άμεση επέμβαση στα συμβάντα αστυνομικής φύσεως, στην συνεχή περιπολία για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης, καθώς και στην παροχή ειδικής υποστήριξης στις λοιπές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής
 
   Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, έγινε μια ιστορική αναδρομή από το 1959 έτος  ίδρυσης της Υπηρεσίας έως το σήμερα, αναβιώνοντας και προκαλώντας στους παρευρισκομένους ποικίλα συναισθήματα μιας άλλης εποχής, μιας άλλης Αστυνομίας, της οποίας συνεχιστές αποτελούν οι μάχιμοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.
 
   Παρόντες επίσης πέραν της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., ήταν ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, καθώς και τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και Βορειοανατολικής Αττικής.
 
   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών χαιρετίζει αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν πολιτισμό, καλλιεργούν την εξωστρέφεια και φέρνουν τον Έλληνα αστυνομικό κοντά στους πολίτες.
 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια