Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: στον εισαγγελέα ο 54χρονος που σκότωσε την σύζυγό του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 54χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του στη Νέα Αλικαρνασό του Ηρακλείου, όπου παίχτηκε και η τελευταία πράξη του
δράματος.

Λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 54χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τη σύζυγό του, την ώρα που στο σπίτι ήταν και το τετράχρονο παιδί τους. Ο 54χρονος πήρε το παιδί, πήγε σε συγγενικό σπίτι και από εκεί ενημέρωσε την αστυνομία για την πράξη του.
Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι υποστηρίζουν ότι ζήλευε την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύζυγό του και ότι ήταν συχνά τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνοι μπήκαν στη μέση ενός καβγά και τη γλίτωναν από άγριο ξυλοδαρμό ακόμα και στη μέση του 
δρόμου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε βγει έξω για διασκέδαση και όταν επέστρεψαν λογομάχησαν έντονα, μέχρι που ο 54χρονος άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο θώρακα και την κοιλιά. Οι αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή του εγκλήματος συνέλεξαν όλα τα στοιχεία, ενώ ο δράστης παρέδωσε μόνος του το όπλο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. 

Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.


πηγή: ant1news.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια