Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 44χρονο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για
κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (23.12.2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.
Κατά τη διάρκειας της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 44χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και αφού τον ακινητοποίησαν, ακολούθησε έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.016 γραμμάρια κάνναβη, το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 44χρονου από αστυνομικούς της ανωτέρω 
Υπηρεσίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά
Ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του,
Το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
διάφορα εξαρτήματα-καθαριστικά όπλου
Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών 
ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια