Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πιάνουν δουλειά 30 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στον Δήμο Δέλτα

Έτοιμοι να πιάσουν δουλειά για την πρόληψη της εγκληματικότητας σε όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα είναι οι 30 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής
Εγκληματικότητας).
Τους αστυνομικούς υποδέχτηκε σε μια σεμνή τελετή που έγινε στα Διαβατά ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου, τους αντιδημάρχους, Γιώργο Κυριακίδη, Γιώργο Γλώσση και Βούλα Ελευθεριάδου.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής εκπροσωπώντας τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
«Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα μας για αστυνόμευση στην περιοχή. Σπάνια συμβαίνει στην Ελλάδα να κατατίθεται ένα αίτημα στην κυβέρνηση και να υλοποιείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν ένα διαρκές αίτημα που υλοποιείται χάρη στην άμεση και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ανταπόκριση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος μέσα σε λιγότερο από δέκα ημέρες δημιούργησε την συγκεκριμένη ομάδα αστυνομικών για το δήμο μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης καλωσορίζοντας τους αστυνομικούς. «Σας εύχομαι καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα και δεσμεύομαι ότι εγώ προσωπικά και όλη η διοίκηση του δήμου θα είμαστε παρόντες για να σας διευκολύνουμε κατά τη διάρκεια της προσαρμογής σας», τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα πολλαπλά κρούσματα εγκληματικότητας που έχουν καταγραφεί στην περιοχή τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο στο δήμο Δέλτα».

«Είμαστε παρόντες για να αποδείξουμε στους πολίτες ότι είμαστε στο πλευρό τους και να ανταποκριθούμε σε αυτό που η κοινωνία ζητά για να αισθανθεί ο πολίτης προστατευμένος άρα και ελεύθερος» υπογράμμισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.
«Οι τριάντα αστυνομικοί θα εγκατασταθούν στο δήμο Δέλτα, και θα απασχολούνται αποκλειστικά με τη φύλαξη της περιοχής του δήμου Δέλτα, με διαρκείς περιπολίες» τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής που έχει και την ευθύνη της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η πρόεδρος της κοινότητας Διαβατών Πωλίνα Τσίντου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ν. Μαγνησίας Θόδωρος  Καράδαλης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Δέλτα Αντώνης Αντωνιάδης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Δέλτα Δημήτρης Τερζίδης. Παρόν ήταν και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σίνδου , Δημήτρης Μπάκας.


Πηγή: 
voria.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια