Κυκλάδες: Ελεύθερος ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε 15χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το Σάββατο ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτριά του σε νησί των Κυκλάδων. Ένας από τους
περιοριστικούς όρους είναι να μη συναναστρέφεται το κορίτσι το οποίο τον κατήγγειλε για ασέλγεια.
Μιάμιση ώρα περίπου κράτησε η απολογία του στον ανακριτή Σύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή παρενόχλησε το κορίτσι μετά το τέλος της προπόνησης την περασμένη Δευτέρα.
Τού έχουν επιβληθεί άλλοι τρεις περιοριστικοί όροι εκτός από αυτόν να μην έχει επαφή με το κορίτσι. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 5.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας Kωνσταντίνος Δοκιμάκης δήλωσε στο STAR: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εξέλιξη και πιστεύουμε ότι με τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουμε στην ανάκριση θα αποδειχθεί η βασιμότητα της κατηγορίας. Θα περιμένουμε τη δίκη όπου εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια».
Το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου και το επόμενο βήμα νομικά είναι η παραπομπή του δασκάλου πολεμικών τεχνών σε δίκη.