Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ροδόπη: 13 χιλιόμετρα καταδίωξης διακινητών στο επαρχιακό δίκτυο

Μόνο ήρεμο δεν ήταν το πρωί της Δευτέρας των κατοίκων των χωριών Αρίσβη και Σκάλωμα, καθώς είδαν με τα μάτια τους τι εστί καταδίωξη διακινητών.
Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν «ύποπτο» αυτοκίνητο «έπεσε» πάνω σε μπλόκο της ΕΛΑΣ. Ωστόσο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά άρχισε να αναπτύσσει ξέφρενη ταχύτητα. Το μηχανοκίνητο «κυνήγι» έληξε στο Σκάλωμα, ήτοι περί των 13ων χιλιομέτρων μακριά, όταν συνελήφθησαν οι δύο διακινητές και οι πέντε παρανόμως διακινούμενοι.


Επί του θέματος, επίσημη ενημέρωση ήρθε και από την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 2 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, στον οικισμό Αρίσβης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 33χρονο οδηγό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στον οικισμό Σκάλωμα και ο οδηγός – διακινητής μαζί με τον 28χρονο συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο 33χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΟΡΓΙΑΣ

πηγή: xronos.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια