Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη δυο ατόμων με 123 γραμμάρια ηρωίνης στην Κορινθία

pagenews.gr
Στη σύλληψη δυο ατόμων προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που είχαν στην κατοχή τους 123 γραμμάρια ηρωϊνης.

 

Ένας τυχαίος έλεγχος, αλλά και η παρατηρητικότητα των αστυνομικών του τμήματος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας ήταν αρκετά για να περάσουν χειροπέδες σε δυο άτομα που κατευθύνονταν στην Αμαλιάδα έχοντας μαζί τους 123 γραμμάρια ηρωίνης. Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο ένα όχημα στο ύψος του Ξυλόκαστρου

 

Στον ενδελεχή έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι οι δυο επιβαίνοντες είχαν κρύψει στην πίσω αριστερά ρόδα 123 γραμμάρια ηρωϊνης. Αμέσως συνέλαβαν τα δυο άτομα τα οποία κατευθύνονταν στην Αμαλιάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προμηθευτεί την ποσότητα των ναρκωτικών από το Μενίδι.

 

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων αντιλήφθηκαν το άγχος που μετέδιδαν οι δυο επιβαίνοντες και παρόλο που στον πρώτο έλεγχο δεν βρήκαν τίποτε, συνέχισαν περαιτέρω, όπου όταν έσκυψαν μέσα στη νύχτα εντόπισαν την ποσότητα της ηρωίνης στην πίσω ρόδα.

 

Πηγή:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια