Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μόλις 0,90 λεπτά η Βενζίνη και 0,40 το πετρέλαιο από το Υπηρεσιακό Πρατήριο της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων


Διαβάστε το κείμενο που έστειλε αστυνομικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Η Ελληνική Αστυνομία αναγνωρίζοντας προφανώς την οικονομική στενωπό  που έχει καιρό τώρα ο Έλληνας Αστυνομικός και όχι μόνο , έχει – και για οικονομικούς βέβαια λόγους – εγκαινιάσει διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες μια κοινωνική παροχή που βρίσκει άπαντες σύμφωνους στην τοπική κοινωνία. Τουλάχιστον τους «μυημένους ».

Παρατίθεται η σχετική λίστα με την ελπίδα να μεγαλώσει με περισσότερες ευπαθείς οικονομικά ομάδες και να τύχει εφαρμογής πανελλαδικά ει το δυνατόν.
Ποιοι λοιπόν μπορούν να βάζουν με 0,90 λεπτά Βενζίνη και 0,40 πετρέλαιο από το Υπηρεσιακό Πρατήριο της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ;
-Συνταξιούχοι Αστυνομικοί και μέλη διαχρονικής ομάδας που μονοπωλεί τη διαχείριση τα τελευταία 20 χρόνια.
-Στενοί συγγενείς εν ενεργεία  «προνομιούχων » αστυνομικών , συνεχιστές  της παραπάνω ομάδα .
-Φίλοι πρώην Υπουργού  μέχρι πρόσφατα , διότι έγινε παρεξήγηση 
-Φίλοι Πρώην Βουλευτή της ΝΔ μετά από συνεννόηση και άδεια .
-Υπηρεσιακά αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στην ΕΛ.ΑΣ ( μετά από σχετική άδεια )
-Υπηρετούντες σε στενό και άμεσα ελεγχόμενο κύκλο , συγκεκριμένης υπηρεσίας
-Έμπιστα άτομα των ανωτέρω .
Πληροφορίες λένε ότι τα έσοδα πάνε για καλό σκοπό και για να «βουλώσουν οι τρύπες » . Χωρίς ωστόσο το τελευταίο να γίνει κατανοητό .
Το πρόβλημα ωστόσο που ανακύπτει είναι ο συνωστισμός που παρατηρείτε ( όπως προκύπτει από σχετικά video και φώτο ) , οι εναλλακτικοί τρόποι προμήθειας που μπορεί να παρεξηγηθούν μα κυρίως ,  η σύμπνοια στην ακολουθία των προμηθειών που πρέπει να τακτοποιηθεί .
Αστυνομικός Χ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια