Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απορριφθήκαμε χωρίς λόγο, έχουμε δώσει και την ζώη μας στο Π.Σ - Kείμενο πυροσβέστη


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 Υπέβαλα αίτηση το καλοκαίρι μαζί με άλλους 395 συναδέλφους να ενταχτώ στις λίστες ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ πυροσβεστών 5ετους Υποχρέωσης Δουλεύω ως εποχικός Πυροσβέστης από το 2009 όταν ήμουν 41ετών. 11 χρόνια Διαθέτω διπλώματα δίκυκλης Μηχανής, Λεωφορείου, και Ε΄ κατηγορίας φορτηγού Διαθέτω απολυτήριο Λυκείου και πτυχιούχος λογιστικής Έχω περάσει επιτυχώς στις εξετάσεις των μοτοσυκλετών της ομάδας Ήφαιστος του Π.Σ. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν είδα το άνομα μου στον πίνακα με τους απορριπτέους για να μπω στις λίστες των επιλαχόντων 5ετων πυροσβεστών. Η απογοήτευση και η αδικία μου μεγαλώνει όταν:

 Με τον ίδιο Νόμο (3938/2011)το 2011 έγιναν 5ετης πυροσβέστες συμβασιούχοι πυροσβέστες με μόλις 4 χρόνια προϋπηρεσία. Με τον ίδιο Νόμο, το 2011 έγιναν 5ετης πυροσβέστες, συνάδελφοι με απολυτήριο Δημοτικού και ηλικία 56 ετών . Με τον ίδιο Νόμο την άνοιξη που μας πέρασε έγιναν 5ετης πυροσβέστες , συνάδελφοι εποχικοί 64 ετών που εργαζόμασταν μαζί με απολυτήριο δημοτικού. Όλοι αυτοί οι συνάδελφοι έγιναν 5ετης και καλά έγιναν.

Εγώ 11 χρόνια μικρότερος δεν μπορώ ούτε στις λίστες επιλαχόντων για 5ετης να μπω γιατί: Πριν 10 μέρες η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Νομικό Σύμβουλο του Κράτους κ. Παππά , τον σύμβουλο του ΑΣΕΠ κ.Μακρυλάκη και από την Πυροσβεστική τον κ. Θεοφιλόπουλος έδωσαν λάθος ερμηνεία στον ίδιο Νόμο και την ίδια προκήρυξη και αντί για 56 ετών που προβλέπεται νομοθετικά το κατέβασαν αδικαιολόγητα στα 49, Με αποτέλεσμα οι 35 από τους 126 να απορριφτούμε αδικαιολόγητα. Τι έχετε να πείτε κ Ύπουργέ για αυτήν την αδικία Τι έχετε να πείτε κ. Γενικέ Πολιτικής Προστασίας Τι έχετε να πείτε κ. Παππά που υπογράψατε το αποτέλεσμα της παρερμηνείας του Νόμου;

 

Τι έχετε να πείτε κ Αρχηγέ του Π.Σ ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ 35 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Απορριφτήκαμε χωρίς λόγο, έχουμε δώσει και την ζώη μας στο Π.Σ και εσείς ως ανταμοιβή μας οδηγείτε να προσφύγουμε στα δικαστήρια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια