Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Kάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο»


Στο θέμα των καταλήψεων και την εξάρθρωση εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της άτυπης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Οπως είπε χαρακτηριστικά σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο. «Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».
Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές σημειώνονταςν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα και από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο.

https://www.kathimerini.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια