Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταυρούλα Τζατζανά: Εύχομαι περαστικά στον συνάδελφό μας

Aπό το facebook της Σταυρούλας Τζατζανά

Εύχομαι περαστικά στον συνάδελφό μας, που ευτυχώς ο Θεός τον προστάτευσε και τα τραύματα που του κατάφερε ο παράνομος μετανάστης, δεν ήταν σε σημεία τέτοια που να κινδυνεύει η ζωή του.
Το μεταναστευτικό ζήτημα όμως διογκώνεται συνεχώς και λαμβάνει πλέον άκρως επικίνδυνες διαστάσεις στην Ελλάδα, τόσο για τους αστυνομικούς, όσο και για τους συμπολίτες μας.

Είναι απολύτως αναγκαίο να αλλάξει άμεσα η πολιτική της χώρας μας, να υπάρξει αυστηρότερη φυλαξη των συνόρων, να δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα φύλαξης παράνομων μεταναστών όπου να παραμένουν μέχρι την εξέταση των αιτημάτων τους για άσυλο , να επισπευθούν οι διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και επαναπροωθήσεων των μεταναστών στην γείτονα χώρα, η οποία - όπως ο ίδιος ο Σουλτάνος της δημοσίως ομολογεί - μας τους στέλνει προκειμένου να αυξήσει την πίεση προς την Ευρώπη ώστε να εισπράττει τα '' μπικικίνια''.
Η Ευρώπη επίσης, πρέπει επιτέλους να αναλάβει με σοβαρότητα τις ευθύνες της απέναντι στη χώρα μας και όλους εμάς.
Δεν γίνεται άλλο πια να ομολογεί δημοσίως η Τουρκία ότι παίζει ρόλο διακινητή μεταναστών και η Ευρώπη μαζί με Διεθνείς Οργανισμούς να εξαντλούν την '' ανθρωπιά '' τους και την ευθύνη τους στο να παλεύουν να διασφαλίσουν ότι οι παράνομοι μετανάστες θα παραμείνουν στην Ελλάδα μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια