Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Φθιώτιδας: Δωρεά επιχειρησιακών μπουφάν και γυαλιών ηλίου μηχανής σε Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ

Ανακοίνωση τής Ένωσης Φθιώτιδας: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο καθώς και τον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αποστόλη
που διατηρεί καταστήματα οπτικών ειδών τόσο στην πόλη της Λαμίας (Βύρωνος 14), όσο και στην πόλη της Μακρακώμης (Παύλου Μπακογιάννη 22) και τους μετέφερε τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού των ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.
     Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και μέσω δωρεάς αγοράστηκαν επιχειρησιακά μπουφάν και γυαλιά ηλίου μηχανής για τους Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. 
     Την Παρασκευή 08 Νεομβρίου 2019 στα γραφεία της Ένωσής μας, διά του Προέδρου της και του Γενικού Γραμματέα έγινε η παράδοση των ανωτέρω ειδών στους αστυνομικούς παρουσία και του Διοικητή της Υπηρεσίας Α/Υ΄ ΜΠΡΑΝΗ Γεώργιου.
     Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο επιχειρηματίες για την πράξη τους αυτή. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που στόχο έχει να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα μάχιμους Αστυνομικούς. Η ενέργεια αυτή, εκτός από συμβολικό χαρακτήρα για την αναγνώριση του έργου της ΔΙ.ΑΣ., έχει και πρακτική στόχευση καθώς θα διευκολύνει την καθημερινότητα των συναδέλφων μας. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια