Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Επιτόπου καταδίκη γιατί μαγνητοσκοπούσε με το κινητό σε δικαστήριο

Στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατέληξε χθες Τετάρτη μια 35χρονη, καθώς «την τσάκωσαν» να καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο την εκδίκαση υπόθεσής
της.


Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο για παράνομη μαγνητοσκόπηση με το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ημερών με τριετή αναστολή και κατάσχεση και δήμευση του κινητού της τηλεφώνου.
Σύμφωνα με την rodiaki, η 35χρονη βρισκόταν στο Ειρηνοδικείο Ρόδου για την εκδίκαση υπόθεσής της που αφορούσε την ένταξή της στο νόμο περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό ότι κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τη διαδικασία, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο. Μάλιστα γενικότερα απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των αιθουσών συνεδριάσεων των δικαστηρίων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη στην 35χρονη και την παρέπεμψε στο αυτόφωρο.
Ενώπιον του δικαστηρίου η 35χρονη δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται η καταγραφή της δίκης καθώς επρόκειτο για προσωπική της υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη.

Η ίδια πρόσθεσε πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη και θέλησε με την ενέργειά της αυτή να ακούσει αργότερα αυτά που θα είχαν ειπωθεί στη δίκη, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι δεν επιτρεπόταν να το κάνει.
«Αν το γνώριζα,  δεν θα το έκανα» είπε η 35χρονη.


πηγή: dikastiko.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια