«Επαναστατική Αυτοάμυνα» με μαθήματα πολεμικών τεχνών

Εκπαίδευε κόσμο στις πολεμικές τέχνες. Ο ΒΣ είχε «βομβαρδίσει» το διαδίκτυο με βίντεο, όπου φαίνεται να προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια, που αν μη τι άλλο εγείρει πολλά ερωτήματα και
ανησυχίες. Ο συλληφθείς της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα»,  σε συνέντευξη που είχε δώσει έκανε λόγο για απατεώνες που αποσπούν λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες. Ο Σ μετά την αποφυλάκισή του το 2018 για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» είχε προσπαθήσει να πείσει πως είχε επανέλθει στην νόμιμη ζωή.
Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο του Open, εμφανίζεται ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών γιατί γύρω μας, όπως ο ίδιος λέει, κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες. Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο ίδιος, μαζί με τον ΔΜ, ιδιοκτήτη της γιάφκας στον Χολαργό, ήταν τα άτομα που πήγαν να πλύνουν με χλωρίνη της γιάφκα της οργάνωσης στην Κυψέλη.
Δύο νέα βίντεο, που καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της μοιραίας για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστείας στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, ειδαν πριν από ένα 24ωρο για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.
Η ληστεία, από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε σημειωθεί σε απόσταση λίγων οικοδομικών τετραγώνων από το διαμέρισμα, που θεωρείται ως μία από τις κεντρικές «γιάφκες» της οργάνωσης.

https://www.thetoc.gr