Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ! Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ γόνος τεράστιας εφοπλιστικής οικογένειας


Και μόνο με το άκουσμα του ονόματος προκαλείται δέος. Κι αυτό ακριβώς υπήρξε το διαβατήριο του γόνου της τεράστιας εφοπλιστικής οικογένειας ώστε να εξαπατά κατά την
αστυνομία και τα δικαστήρια που έκριναν τις υποθέσεις για τις οποίες βρέθηκε κατηγορούμενος, πρόθυμους Έλληνες επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σε βάρος του σήμερα 54χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα, συνολικής ποινής 33 ετών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στην Ελβετία με επενδύσεις κεφαλαίων και στο πλαίσιο αυτό, κατόρθωνε να εξασφαλίζει σημαντικά χρηματικά ποσά από Έλληνες με οικονομική ευρωστία, καθώς υπήρχε η προσδοκία των υψηλών αποδόσεων και υπό την εγγύηση ενός ονόματος που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης για την φερεγγυότητα του.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορίες που αρχικά αξιολόγησαν και στη συνέχεια αξιοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο εφοπλιστή και μάλιστα μέσα σε άκρως πολιτισμένες για την περίσταση συνθήκες. Καμία αντίσταση και άμεση παραδοχή του συμβεβηκότος. 




του Γιώργου Καραϊβάζ  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια