Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάδελφε, μην περιμένεις καμία ένωση να σε βοηθήσει - κείμενο αστυνομικού

Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού, που μας απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αγαπητό bloko, διάβασα το άρθρο που δημοσιεύσετε χθες και το κείμενο του συναδέλφου με τίτλο "Δώσε
πανελλήνιες και το κράτος θα σε κατατάξει στα σκουπίδια. Καμία αμφιβολία." Επειδή κατανοώ απολύτως το θυμό- προβληματισμο του και επειδή βρίσκομαι προσωπικά πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση, θα ήθελα να δημοσιεύσετε το κείμενο μου:
Συνάδελφε, μην περιμένεις καμία ένωση να σε βοηθήσει ή να αναδείξει και να δράσει για τα δικαιώματα σου και όλων μας και ειδικά αυτή που ανέφερες. Στην Ορεστιάδα, στην Ξάνθη και στη Δράμα αλλά και σε άλλες περιοχές, είναι αποσπασμένοι συνάδελφοι από το 2012(!!!) χωρίς να τους έχει κουνήσει κανείς. Και καλά κάνουν οι συνάδελφοι. Η ΠΟΑΣΥ που αναφέρεις ή οποιοσδήποτε άλλος υπεύθυνος, έχει κάνει κάτι για αυτό? Ρητορική είναι η ερώτηση. Το έχει αναδείξει κανείς? Πάλι ρητορική. Γιατί δεν γίνεται μια ίση κατανομή του χρόνου απόσπασης, ώστε όλοι οι επιθυμούντες ή πληρούντες κάποια κριτήρια, να μπορούν να αποσπαστούν? Την απάντηση σε αυτό το τελευταίο τη γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνος με ποια κριτήρια βρίσκονται οι συνάδελφοι εκεί και ποιες οι ειδικές ικανότητες του ή οι σπουδές τους στο αντικείμενο της φύλαξης συνόρων και μεταναστών, που δικαιολογούν τη μακροχρόνια προσωρινή(!!) μετακίνηση τους.
Εφόσον υπάρχουν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες στους συγκεκριμένους Νομούς, γιατί δεν κατανέμεται ο χρόνος απόσπασης?
Γιατί συνάδελφοι οι οποίοι για να έρθουν στην Αττική θέλουν GPS, είναι αποσπασμένοι κοντά μια δεκαετία?
Ας απαντήσει σε αυτά όποιος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο. Όσο για το συνάδελφο που έγραψε το κείμενο, στα σκουπίδια είμαστε οι περισσότεροι, ανεξαρτήτως συστήματος εισαγωγής.
Και εγώ μέσω πανελληνίων είμαι αλλά  ολοι το ίδιο είμαστε. Στα σκουπίδια είμαστε, για προφανείς λόγους.
Ευχαριστώ bloko.
Καληνύχτα κύριοι, καληνύχτα ΠΟΑΣΥ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια