Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αστυνομικοί Άρτας με τον ΓΓ Δημόσιας Τάξης

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Άρτας: Την Παρασκευή 01/11/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσής μας με τον  Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, στην
οποία παρευρέθησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας  Αστυνομικός Διευθυντής  κ.  Ηλίας ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ.
Η Ένωση μας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αφορούν την Διεύθυνσή μας και το προσωπικό της, με σημαντικότερο τον παλαιωμένο και μη λειτουργικό εξοπλισμό ( κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές, ασύρματοι, οχήματα κ.α.), ο οποίος άμεσα θα πρέπει να αντικατασταθεί. Τονίσθηκε η αναγκαιότητα εξόφλησης των υπομνημάτων των μετακινούμενων αστυνομικών και συζητήθηκε η εμπλοκή των αστυνομικών στον αντικαπνιστικό νόμο, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της κύριας αποστολής του Έλληνα Αστυνομικού.   Επίσης αναφερθήκαμε στο πάγιο αίτημα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., την αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματός μας καθώς και τη θεσμοθέτηση ενός νέου Μισθολογίου και Βαθμολογίου.
Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στην αναγκαιότητα ίδρυσης Αστυνομικού Τμήματος μικτής αρμοδιότητας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, ο οποίος είναι ο μοναδικός δήμος της χώρας χωρίς Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό, με ταυτόχρονη αύξηση των οργανικών θέσεων και την πραγματοποίηση έκτακτων μεταθέσεων όπως ορίζεται με τις διατάξεις του Π.Δ. 100/2003.

- Ο -

- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος
ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια