Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε μαντρί - Νεκρός ένας άνδρας - Συνελήφθη ο δράστης


Απίστευτη τραγωδία στην Κρήτη σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 45χρονος κτηνοτρόφος, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 49χρονο κυνηγό, γιατί ο σκύλος του δεύτερου μπήκε μέσα στο ποιμνιοστάσιο.
 

Προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, και ανταλλαγή πυροβολισμών σε αγροτική περιοχή, στο Μπαλί Μυλοποτάμου, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν τραυματία.
 

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος, διεκομίσθη τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, όπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης.
 

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.
 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.
 
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
 
Συνελήφθη, σήμερα (16.11.2019) το πρωί 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.
 
Ειδικότερα, σήμερα (16.11.2019) το πρωί, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ημεδαπών, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου και τον τραυματισμό του 45χρονου.
 
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.
 
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια