Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί ζητά την τιμωρία αστυνομικού ο Παύλος Πολάκης


Αντιγράφουμε ανάρτηση τού Παύλο Πολάκη: ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ !!! ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ :ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ
ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ !!!!
Σωματείο Εργαζομένων “Η ΕΝΟΤΗΤΑ “
Ψυχιατρικού Τομέα Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας
Καταγγελία
Καταγγέλλουμε απερίφραστα το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 8/11/2019 στο κλειστό τμήμα των Οξέων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείου εκτελούντες εισαγγελική παραγγελία μετέφεραν πολίτη προς εξέταση από τους Γιατρούς της Ψυχιατρικής κλινικής.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το νοσηλευτή βάρδιας να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος των Οξέων περιστατικών .
Ο νοσηλευτής βάρδιας εκτελώντας τις Ιατρικές οδηγίες τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος πριν την εξέταση του πολίτη από τους Γιατρούς και τους υπέδειξε ότι πρέπει να περιμένουν για να γίνει η εξέταση του πολίτη στο απέναντι γραφείο Νο 5” το οποίο είναι και το εξεταστήριο που θα γινόταν η Ιατρική εκτίμηση του πολίτη από τον Εφημερεύοντα Ιατρό .
Σε μια επίδειξη εξουσίας ο Αστυνομικός εισήλθε σπρώχνοντας την πόρτα των Οξέων και απειλώντας τον νοσηλευτή βάρδιας με σύλληψη τον έριξε στο έδαφος και καλώντας ενισχύσεις οι οποίες και προσήλθαν αμέσως έγινε η σύλληψη του μεγάλου "κακοποιού" . Ταυτόχρονα ο πολίτης για τον οποίον και είχαν έρθει και συνόδευαν οι αστυνομικοί είχε μείνει μόνος του αφύλακτος εκτός τμήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το γεγονός έγινε παρουσία των ασθενών και εφημερεύοντος ειδικευόμενου ιατρού φέροντας έτσι μεγάλη αναστάτωση στο τμήμα του ψυχιατρείου, καθώς πέρασαν χειροπέδες στον νοσηλευτή μέσα στο κλειστό τμήμα και τον έβγαλαν εκτός του τμήματος με τις χειροπέδες .
Η αναστάτωση στους ασθενείς του τμήματος των Οξέων προκαλεσε την αναγκαστική καθηλωση 2 εξ αυτών λόγω υπερδιέγερσης και την μεταφορά άλλων 2 σε άλλα τμήματα και δομές για τον ίδιο λόγο .
Το τμήμα των Οξέων παρέμεινε για αρκετές ώρες με 1 μόνο νοσηλευτή στην βάρδια του τμήματος με μεγάλο κίνδυνο ακόμα και για την ζωή του, καθώς ο συνάδελφος του είχε οδηγηθεί με χειροπέδες εκτός του τμήματος από τους αστυνομικούς .
Το περιστατικό έληξε μετά από παρέμβαση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας του Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας τον Διευθυντή Ψυχιατρικού Τομέα και του Υποδιευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος .
Καταγγέλλουμε απερίφραστα την προσπάθεια δημόσιας διαπόμπευσης του συναδέλφου μας από τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους .
Ο συνάδελφος ουδέποτε αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Αστυνομία. Ακολουθησε απόλυτα τις Ιατρικές οδηγίες για την ασφάλεια των ασθενών του τμήματος εξασφαλίζοντας τον σεβασμό στην προσωπικότητά και την αξιοπρέπεια του πολίτη .
Να τονίσουμε ότι ο πολίτης δεν έπρεπε να εισαχθεί στο κλειστό τμήμα πριν την όποια Ιατρική εξέταση-Ιατρική Εκτίμηση του.
το ΔΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια