Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά της ΠΟΑΞΙΑ στους Δόκιμους Υπαστυνόμους

Οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι θα παίξουν ποδόσφαιρο με φανέλες που δωρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών

Κάθε χρόνο μία ευχάριστη διοργάνωση λαμβάνει χώρα μεταξύ των Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας . Η διοργάνωση αυτή διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες , στην οποία συμμετέχουν και διαγωνίζονται οι σπουδαστές των αντίστοιχων Σχολών σε όλα τα διαδεδομένα αγωνίσματα και αθλήματα . Οι επιτυχόντες βραβεύονται σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο . Όλες οι ομάδες προπονούνται συστηματικά με έντονους ρυθμούς για αυτό το μεγάλο γεγονός , θυσιάζοντας μέρος από τον ελεύθερο τους χρόνο και από τις διδακτικές τους ώρες .
Δυστυχώς , από τη συγκεκριμένη διοργάνωση , τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρεθεί το πιο λαοφιλές άθλημα της χώρας , το ποδόσφαιρο . Οι νέες γενιές , με αυτό μεγαλώσαμε , περνάγαμε το χρόνο μας σε αλάνες και γήπεδα στα μαθητικά μας χρόνια , συγκινηθήκαμε από τις επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας και υπήρξε η αφορμή για έντονες συγκινησιακές αντιδράσεις μεταξύ γνωστών και αγνώστων . Μέρος των Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών , σκέφτηκαν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης μεταξύ αστυνομικών Υπηρεσιών φέροντας ως επωνυμία τα αρχικά «Σ.Α.Ε.Α.» προκειμένου να αθληθούν με τον τρόπο που αγαπάνε , να διαγωνισθούν και να διακριθούν μεταξύ άλλων τιμώντας το έμβλημα της Σχολής .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας , συμεριζόμενο την οικονομική λιτότητα που αντιμετωπίζουν οι Δόκιμοι , αποφάσισε και πραγματοποίησε την κάλυψη όλων των εξόδων αγοράς ποδοσφαιρικής ενδυμασίας και τύπωσης αυτής , για όλες τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή . Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά από καρδιάς όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την ενέργεια αυτή ,μέσω της οποίας στέκεται έμπρακτα αρωγός στην πραγμάτωση του αθλητικού ιδεώδους των μελλοντικών Αξιωματικών . Ένιωσα την ανάγκη να δημοσιεύσω το άρθρο αυτό δημοσίως για να δείξω πως ο συνδικαλισμός στη χώρα μας , πέρα από την στήριξη που παρέχει σε υπηρεσιακά ζητήματα συναδέλφων , έχει αποκτήσει  και κοινωνικές ανησυχίες . Προχωράμε …

Θεόδωρος Πασπάλης ,
αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΞΙ.Α.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια