Υπάρχει λόγος λίγο πριν από το Πολυτεχνείο να δίνουμε στόχο - καταγγελία αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ"!!!
ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ Ο Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ε.Φ.) ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.(ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)
ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 06:00 - 14:00 Ε Ν Σ Τ Ο Λ Ο Ι !!!!!
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!!!(ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ) ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ?
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ? ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟ? ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΜΕ? (ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΚΟΠΙΑ?) ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.