Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών: Συμμετέχουμε στην πορεία του Πολυτεχνείου-Καταδικάζουμε την καταστολή

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973, αντιπροσωπεία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Κ.ΑΠ.Α) καταθέσαμε σήμερα Σάββατο (16-11-2019) λουλούδια στο μνημείο εξέγερσης του ιστορικού χώρου. 

Τιμήσαμε τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης και τα θύματα της χούντας και διαβεβαιώσαμε για την αγωνιστική θέση μας ενάντια στον αυταρχισμό, την καταστολή και τον ιμπεριαλισμό.
Η Κ.ΑΠ.Α. συμμετέχουμε μαζί με το συνταξιουχικό κίνημα και τους εργαζόμενους, στους σημερινούς αγώνες ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, που χτυπούν τις συντάξεις, το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, την υγεία και την πρόνοια, την παιδεία και εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των Η.Π.Α, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. 
Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία, τον αυταρχισμό και την καταστολή σε βάρος της νεολαίας και των εργαζομένων. 
Καλούμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας να μην καταπατούν τα λαϊκά δικαιώματα, να μην  σηκώνουν γκλομπς, να μην ρίχνουν δακρυγόνα κατά του αγωνιζόμενου λαού, να μην αποδέχονται το ρόλο τους ως τυφλά όργανα καταστολής. Να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα ως παιδιά λαϊκών οικογενειών, από τα αδικαίωτα μηνύματα της εξέγερσης του Νοέμβρη 1973.
Καλούμε όλους τους απόστρατους να καταδικάσουμε τον αυταρχισμό και την καταστολή που επιβάλλει η κυβέρνηση, να υψώσουμε και τη δική μας φωνή διαμαρτυρίας και το αγωνιστικό σύνθημα ‘‘Όχι στην καταστολή! Έξω οι βάσεις και οι αμερικανοί!’’, συμμετέχοντας μαζικά στην πορεία της Κυριακής 17 Νοέμβρη, για την 46η επέτειο του  Πολυτεχνείου.
ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια