Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ροδόπη: Αλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό


Τον χάρο με τα μάτια του είδε χθες το απόγευμα ένας αστυνομικός της Ασφάλειας Κομοτηνής, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ένα μη νόμιμο μετανάστη τον οποίο καταδίωξε επειδή δεν
σταμάτησε για έλεγχο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με τέσσερα τραύματα!

Ο αστυνομικός συμμετείχε στην συνοδεία κρατουμένου για την μεταφορά του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και, αφού παρέδωσε τον κρατούμενο, επέστρεφε μαζί με έναν συνάδελφό του στην έδρα τους. Όμως, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εντόπισαν έναν μετανάστη να κινείται πεζός στην εθνική οδό Ιάσμου- Πολύανθου. Η παρουσία του στην περιοχή κρίθηκε ύποπτη και οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά του.
Ο μετανάστης το έβαλε στα πόδια και άρχισε να απομακρύνεται με τον αστυνομικό να τον καταδιώκει. Ωστόσο, μόλις ο ένστολος τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός του κατάφερε τέσσερα χτυπήματα στο χέρι με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο συνάδελφός του μετέφερε τον αιμόφυρτο αστυνομικό στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια