Δήμαρχος Πόρου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο


Από το facebook του Γιάννη Δημητριάδη
Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε σοβαρά συμβάντα πυρκαγιάς στο νησί μας. Έτσι, δεν έχουμε επίσης την ευκαιρία να συνειδητοποιούμε όσο συχνά θα έπρεπε την σημασία που έχει για το νησί η λειτουργία από πέρυσι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και η προσφορά των αξιωματικών και εθελοντών που υπηρετούν σε αυτό, δηλαδή των συμπολιτών μας που διαθέτουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους για να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι περισσότερο ασφαλείς.
 

Την περασμένη Τετάρτη τα στελέχη του Ε.Π.Κ. αντιμετώπισαν με απόλυτη αποτελεσματικότητα ένα πάρα πολύ σοβαρό συμβάν αστικής πυρκαγιάς στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Συνοικισμού και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή (μεταμεσονύκτια ώρα και εκτός αντιπυρικής περιόδου) που θα ήταν αδύνατο να επέμβουν άμεσα δυνάμεις από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Τροιζήνας. Χθες, χρειάστηκε πάλι η επέμβαση του Ε.Π.Κ. για να κατασβεστεί πυρκαγιά που ξέσπασε σε σκάφος στο λιμάνι.
 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ εκ μέρους του Δήμου και της κοινωνίας του Πόρου είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε από την μεριά μας στους ανθρώπους αυτούς και στους υπηρεσιακούς προϊσταμένους τους!