Έτσι δε θα μυρίζει πολύ σκόρδο το φαγητό σας!


Το σκόρδο είναι μία τροφή με πολλά θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τον οργανισμό μας, αλλά πολλοί το αποφεύγουν λόγω της έντονης γεύσης του.

Για να αποφύγουμε την έντονη μυρωδιά του σκόρδου στο φαγητό που μαγειρεύουμε, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι, να βάλουμε τις σκελίδες ολόκληρες, με τη φλούδα τους.

Γενικά το σκόρδο στην παραδοσιακή μαγειρική χρησιμοποιείται ολόκληρο, δηλαδή με τη φλούδα του απλώς καθαρισμένη με ένα πανάκι για να φύγει το χώμα. Ιδιαίτερα σε αρνάκι, ψάρι και κοτόπουλο φούρνου, μην το φοβηθείτε, αξίζει το αποτέλεσμα.


Πηγή: neadiatrofis.gr