Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με το θάνατο μητέρας και κόρης στην Κατερίνη - Το βίντεο και η περίεργη είσοδος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Σε δύο σημεία εστιάζεται η αστυνομική έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, προκειμένου να διερμηνευθούν αίτιο κι αιτιατό για τις συνθήκες θανάτου και κυρίως για
το τι προηγήθηκε, αλλά και τι επακολούθησε τον θάνατο των δύο γυναικών. Και μέσα σ' αυτό το σύμπλεγμα, υπάρχει ένα στοιχείο που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις ενός σκοτεινού θρίλερ μυστηρίου.

Κι αυτό το στοιχείο εντοπίστηκε σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο είχε δημιουργήσει προφίλ η 45χρονη μητέρα. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ντοκουμέντο για τα δεδομένα της υπόθεσης, υπάρχει αναγραφή τελευταίας εισόδου στις 13 Νοεμβρίου. Και μάλιστα στις 14.35.

Πώς όμως μπορούσε να γίνει αυτό, καθώς και από τα στοιχεία της προανάκρισης, όσο και από την εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο διπλός θάνατος χρονολογείται στις 8 Νοεμβρίου. Την ημέρα της εξαφάνισης. Υπάρχει επιπρόσθετα στην κατοχή των αστυνομικών αρχών, βίντεο από πρατήριο υγρών καυσίμων στο 14ο χιλιόμετρο στη οδού Κατερίνης Ελασσόνας, μόλις 13 χιλιόμετρα πριν από το σημείο της τραγωδίας, που έχει απαθανατίσει τη διέλευση του μοιραίου αυτοκινήτου. 

Το καίριο ζήτημα- ζητούμενο συνεπώς για την έρευνα, είναι ποιος μπήκε 5 ημέρες μετά το θάνατο στο προφίλ της μητέρας και ποια ακριβώς ανάρτηση έκανε, εάν έκανε. Για το συγκεκριμένο λόγο, οι αρμόδιες ελληνικές αρχές, έχουν υποβάλλει αίτημα προς τις ρωσικές υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να ενημερώσουν για την ΙΡ του ατόμου που μπήκε με τον κωδικό της 45χρονης στο προφίλ και ότι προκύπτει από τη σχετική είσοδο, πιθανολογούμενη ανάρτηση. Η προσπάθεια έγκειται στο γεγονός αναζήτησης του κατά τα φαινόμενα ανθρώπου κλειδί, ώστε να εξεταστεί και να διερευνηθεί το αίτιο και το αιτιατό της τραγωδίας.




του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια