Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέες τάσεις στο σεξ ξετρελαίνουν γυναίκες και άνδρες!


Συνεχώς ανακαλύπτονται νέες τάσεις στην κρεβατοκάμαρα, εκτός από τα γνωστά είδη σεξ, τρελαίνοντας άνδρες και γυναίκες και κάνοντας θραύση στις χώρες του εξωτερικού!

Δείτε ποιες είναι αυτές!

Σεξ εικονικής πραγματικότητας

Δύο στις δέκα γυναίκες προτιμούν να ενδώσουν στο σεξ εικονικής πραγματικότητας, ενώ σχεδόν οι μισές (πάνω από το 40%) εκτιμούν ότι η τεχνολογία κάνει το σεξ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο. Το 15% μάλιστα των γυναικών, ηλικίας 17-50 ετών αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ήδη εφαρμογές που προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ το 20% είναι πρόθυμο να βάλει στο ερωτικό… παιχνίδι και τα social media προκειμένου να ανεβάσει τη λίμπιντό του.

Το σεξ της «εγκρατούς συνουσίας»

Πρόκειται για ένα νέο είδος στο σεξ που ονομάζεται Karezza και δε διστάζουν να το δοκιμάσουν άνδρες και γυναίκες. Στην ουσία συνδυάζει στοιχεία που δανείζεται από το τάντρα σεξ και τον δυτικό πολιτισμό. Επικεντρώνεται στη σωματική επαφή και δεν έχει σκοπό τον οργασμό.

Κωδικό όνομα Wegasm

Ένα νέο είδος σεξ με το κωδικό όνομα Wegasm βοηθάει τα ζευγάρια να πετύχουν τον ταυτόχρονο οργασμό. Απαραίτητη προϋπόθεση η φαντασία και η προετοιμασία του μυαλού και του σώματος ώστε το ζευγάρι να φθάσει σε ταυτόχρονο οργασμό.

Ανταλλάσσει και ανταλλάσσεται

Η μόδα αυτή που ξεκίνησε από την Αμερική, βρήκε φανατικούς οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ακόμη και στη χώρα μας λειτουργεί αντίστοιχο κλαμπ. Έτσι, αντί να απιστούν τον ή τη σύντροφο τους κρυφά, κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια των συζύγων τους με την… ευλογία τους.


Πηγή: healthreport.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια