Οι δράσεις της Ένωσης Καρδίτσας


Ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας: Οι δράσεις και η προσφορά των Καρδιτσιωτών  Αστυνομικών, μέσω της Ένωσης που εκπροσωπούνται, παρέμειναν αδιάκοπες
κατά την διάρκειά του καλοκαιριού, έως και σήμερα. Δράσεις που σκοπό είχαν να συνεισφέρουν, σε συναδέλφους μας,  σε οικογένειες και σε φορείς, με τρόπο που να τιμούν και  να σέβονται, πρωτίστως την ανθρώπινη ύπαρξη.

- Από την αρχή του καλοκαιριού, το  σωματείο μας, «βοήθησε» οικονομικά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας και χορήγησε  τρόφιμα, μέσω της υπηρεσίας  βοήθεια στο σπίτι Μουζακίου, σε οικογένειες που τα είχαν πραγματικά ανάγκη.
- Στηρίξαμε οικονομικά, σε συνεργασία με την Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, ημερίδα για την ενημέρωση και την πρόληψη της μάστιγας του Καρκίνου του μαστού.
- Εφοδιάσαμε με γάντια και μάσκες μιας χρήσης, όλες  τις υπηρεσίες του Νομού μας, προσπαθώντας να επιτύχουμε τη μέγιστη προστασία των συναδέλφων μας.
- Ικανοποιήσαμε αίτημα των συναδέλφων του  Α. Τ. Σοφάδων, για αντικατάσταση δύο (2) καμένων  καμερών, βασικά εργαλεία για την επιτήρηση των κρατητηρίων και την ασφάλεια, τόσο των υπηρετούντων συναδέλφων εκεί, όσο και των πολιτών, που φιλοξενούνται σε αυτά. Η αντικατάστασή τους παρέμενε ανικανοποίητη, για πάνω από δύο (2,5) χρόνια!
- Στηρίξαμε οικονομικά, συναδέλφους που διαφημίζουν με τις επιδόσεις  και τις συμμετοχές τους, την Δ. Α. Καρδίτσας, τόσο σε Πανελλήνιους, όσο και σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες.
- Χορηγήσαμε, για πρώτη φορά, δωροεπιταγές αξίας  30 Ευρώ, σε τέκνα συναδέλφων που ξεκίνησαν  φέτος στην Α΄ Δημοτικού και ανακοινώσαμε προσφορές εκπτώσεων από καταστήματα της πόλης.
- Ξεκινήσαμε  την αντικατάσταση, των σκληρών δίσκων, στους υπολογιστές των Αξιωματικών Υπηρεσίας όλων των Υπηρεσιών, με ταχύτερους, νεότερης γενιάς,  σκληρούς δίσκους, προσδοκώντας, συντόμευση του χρόνου των ενεργειών και την διευκόλυνση των συναδέλφων μας που εργάζονται πάνω σ αυτούς.


Ως Διοικητικό Συμβούλιο, που προσπαθεί να εκφράζει στο ακέραιο, σκληρά εργαζόμενους  ανθρώπους, που προέρχονται από τα σπλάχνα  της  Ελληνικής κοινωνίας, γνωρίζοντας τη σκληρή, καθημερινή πραγματικότητα, προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις, όπου απαιτούνται και όπου αυτές χρειάζονται, για  να διευκολύνουμε τόσο τις  ζωές, των συμπολιτών μας, όσο και των συναδέλφων μας!