Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βάιος Σύρρος: Αρχηγέ μου, Μέγα λάθος η ΕΔΕ στους Αμεσοδρασίτες

Στην εποχή της επικοινωνίας είναι τεράστιο λάθος να αρνείσαι πεισματικά να προβάλεις το έργο νευραλγικών υπηρεσιών, όπως αυτή της Άμεσης Δράσης.  Μιας υπηρεσίας που έχει κατακτήσει επάξια με το έργο της, την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή από το σύνολο των πολιτών και μάλιστα με χαοτική διαφορά από όλες τις άλλες αστυνομικές υπηρεσίας. 

 Τεράστιο λάθος λοιπόν η ΕΔΕ που διατάχθηκε, για τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη των κακοποιών που έκλεψαν αυτοκίνητο για να κάνουν ληστεία. Βίντεο, που πριν προβληθεί από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, είχε επεξεργαστεί κατάλληλα, ώστε να μην φανεί το πρόσωπο του δράστη και οτιδήποτε άλλο ενδεχομένως ακραίο συμβαίνει,  από την ένταση και την αδρεναλίνη, όταν παίζει κανείς κορώνα γράμματα τη ζωή του κυνηγώντας το έγκλημα.

  Με όλο το σεβασμό Αρχηγέ μου,  αλλά για να πραγματοποιηθεί η κάθε μεγάλη παρουσίαση της  Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ σε μας τους αστυνομικούς συντάκτες, συνήθως έχει προηγηθεί αυτό που είδαμε στο βίντεο. Σκληρή καταδίωξη και σύλληψη από την Άμεση Δράση, τα περιπολικά, τις μηχανές της ΔΙΑΣ  και φυσικά  την ΟΠΚΕ. Γιατί πάντα η Ασφάλεια να φαίνεται ότι είναι μπροστά; 

Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;  Σε μια εποχή μάλιστα που σύγχρονες αστυνομικές υπηρεσίες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, προβάλουν  ρεαλιστικές εικόνες από το έργο ανάλογων υπηρεσιών. Ο σεβασμός και η εκτίμηση έξω στην κοινωνία, κερδίζεται με συνέπεια, επαγγελματισμό  και συνέχεια. Αυτό κατάφερε η Άμεση Δράση, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη. 

 Αυτό έκανε και χθες το βράδυ, ρωτήστε τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αυτοκινήτου να σας πει. 

Αρχηγέ μου, μην  απογοητεύεται τους μάχιμους ένστολους αστυνομικούς και πολύ περισσότερο μην τους αδικείται.

 

Βάιος Σύρρος αστυνομικός συντάκτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια