Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη “φορτωμένος” με ναρκωτικά για το… σούπερ μάρκετ της Μόριας


Ο 26χρονος Σαγέντ από το Αφγανιστάν ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν στοιβαχτεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στη
Μυτιλήνη. Ωστόσο, μέχρι να εξεταστεί το αίτημα που είχε καταθέσει για χορήγηση ασύλου στη χώρα μας, αξιοποιούσε το χρόνο του μεταφέροντας ναρκωτικά από την Αθήνα!
Τα αλλεπάλληλα ταξίδια Μυτιλήνη – Αθήνα – Μυτιλήνη κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών της Ασφάλειας του Αερολιμένα. Τον οδήγησαν για έρευνα στην χειραποσκευή του, λίγο πριν πετάξει για το νησί με την πτήση GQ-300 της εταιρείας “Sky Express”. Και η έρευνα έβγαλε “λαβράκι”!

Στην κατοχή του βρήκαν επιμελώς κρυμμένες, μέσα σε φορτιστή μπαταρίας κινητού (power bank) τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης βάρους 50,4 γραμμαρίων και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (shisa) βάρους 10 γραμμαρίων.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό Αφγανό και ερευνούν τις επαφές του, τόσο στην Αθήνα για τους προμηθευτές του, όσο και στη Μυτιλήνη για τους “πελάτες” του. Τις επόμενες ώρες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια