Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τίμησαν του πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον


Aπό το facebook του Πυροσβεστικού Σώματος
Προς τιμήν των ηρώων πεσόντων πυροσβεστων, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης όλων μας, στους προαύλιους χώρους του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) στο Χαλάνδρι Αττικής, καθώς και του Γραφείου Συντονιστή Επιχειρήσεων, στη Θεσσαλονίκη, στέκει "Ηρώο Πεσόντων Πυροσβεστών".
 

Σήμερα 12 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Γραφείου Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από συγγενείς των πεσόντων, τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Κ.Κ.Ε. κ. Στολτίδη Λεωνίδα, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Πατουλίδου Παρασκευή, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη Υποστράτηγο Π.Σ. Σπυρίδωνα Βαρσάμη, εκπροσώπους στρατιωτικών αρχών, τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώσεων αποστράτων, φορέων νομικών προσώπων, σωματείων και συλλόγων, καθώς και συνδικαλιστικών οργανώσεων υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος.

 


Ιδιαίτερη στιγμή απετέλεσε η κατάθεση στεφάνου από τον υιό του πρώτου πυροσβεστικού υπαλλήλου που έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος πριν από 77 χρόνια, Δόκιμου πυροσβέστη Β΄ τάξεως Κωνσταντίνου Πούλιου.
 

Αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος και στη συνέχεια ο Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σιμόπουλος Ευστράτιος, Ανώτατοι και Ανώτεροι αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Π.Σ., επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων του Π.Σ., των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, των συμβασιούχων πυροσβεστών, των εθελοντών πυροσβεστών, του συλλόγου πολιτικού προσωπικού του Π.Σ., της ένωσης αποστράτων Π.Σ. καθώς και εκπρόσωποι δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.
 

Τιμώντας τη μνήμη των ηρωικών συναδέλφων πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στα Μνημεία Πεσόντων Πυροσβεστών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με κατάθεση στεφάνων παρουσία συγγενών και φίλων των εκλιπόντων συναδέλφων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια