Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιο χαρακτηριστικό ενός άνδρα κάνει μια γυναίκα να πίνει περισσότερο;


Οι γυναίκες πίνουν περισσότερο, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Σάουθ Φλόριντα, υπό την επήρεια αντρικών αρωμάτων.

Οι εθελόντριες ενός πειράματος, τα αποτελέσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση «BMJ Open», χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: στην πρώτη ομάδα των γυναικών τους δόθηκε να μυρίσουν ένα χαρτάκι ποτισμένο με κάποιο ανδρικό άρωμα που περιείχε συνθετική ανδροστενενιόνη, όπως ονομάζεται μια αντρική ορμόνη. Στη δεύτερη δόθηκε ένα χαρτάκι νωπό με σκέτο νερό.

Στη συνέχεια, οι εθελόντριες και των δύο ομάδων «κεράστηκαν» μη αλκοολούχα μπίρα και, όπως παρατήρησαν οι επιστήμονες, εκείνες που είχαν εκτεθεί στο ανδρικό άρωμα, ήπιαν μεγαλύτερη ποσότητα.

«Η οσμή του ανδρικού αρώματος ενδέχεται να ωθεί τη γυναίκα στην κατανάλωση ποτών λόγω του μακροχρόνιου πολιτισμικού συσχετισμού ανάμεσα στη χρήση αλκοόλ και το σεξ», δήλωσαν οι ειδικοί που διεξήγαγαν τη μελέτη.

Παρόλο που, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι, τα αποτελέσματα ενός εργαστηριακού πειράματος δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα σε πραγματικές συνθήκες, οι γυναίκες αναγνώστριες στο επόμενο ραντεβού σας για καλό και για κακό αποφύγετε να πάρετε μαζί σας αυτοκίνητο, γιατί ως γνωστόν οδήγηση και μέθη δεν πηγαίνουν μαζί.


Πηγή: botrini.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια