Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτες καταστάσεις στη Χαλκίδα: Αστυνομικοί συνέλαβαν ανάπηρη κοπέλα (ΑμεΑ) και την έχωσαν στο κρατητήριο για αντίσταση και εξύβριση


Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, -η οποία δεν ανακοινώθηκε ποτέ ως δελτίο Τύπου-, είναι δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, οι οποίοι μετέβησαν γύρω στις 18:00 το
απόγευμα στην συγκεκριμένη επιχείρηση, επειδή ένας γείτονας είχε καταγγείλει τηλεφωνικά ότι κάνουν έντονο θόρυβο και έχουν δυνατά τη μουσική.

Τα όσα ακολούθησαν φαίνονται απίστευτα αλλά είναι πραγματικά!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης για την κατηγορία της εξύβρισης και της Αντίστασης κατά της Αρχής, κάτι που η ίδια τα αρνείται κατηγορηματικά, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν για τα ίδια αδικήματα την ΑμεΑ 28χρονη κόρη της, -πάσχει από σοβαρή σωματική και νοητική αναπηρία που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα-, η οποία απλά διαμαρτυρήθηκε για την σύλληψη της μητέρας της, όπως αναφέρουν.

Οι αστυνομικοί τις οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και λίγο αργότερα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ο σύντροφος της μητέρας για να τις δει, αλλά οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον ίδιο, λέγοντας του ότι τους έβριζε και αυτός την ώρα που βρίσκονταν στο καφε-μπαρ, άσχετα αν εκείνος έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν ήταν καν στην επιχείρηση.

«Πέρα από όλα αυτά τα τραγικά που έγιναν, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας και τους καταδίκασε για αυτά τα αδικήματα σε 6 μήνες φυλάκιση ο έκαστος με αναστολή. Καταδίκασαν και την ανάπηρη κοπέλα το ένα χέρι της οποίας είναι παράλυτο και είναι παραμορφωμένη στο πρόσωπο και στα πόδια. Μα είναι δυνατόν; Τι αντίσταση μπορούσε να κάνει απέναντι σε δύο δίμετρους αστυνομικούς... Έχει ασκηθεί έφεση.», τόνισε στο EviaZoom.gr, ο δικηγόρος τους, Γιάννης Τριμίντζιος.

https://www.eviazoom.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια