Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν έχει ξεπεράσει το σοκ η φοιτήτρια που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ

Την απίθανη δικαιολογία ότι ήθελε να… ανακουφιστεί, προέβαλε ως δικαιολογία στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο φοιτητής που είχε προκαλέσει σάλο με την ενέργεια του, να
παρενοχλήσει σεξουαλικά φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας πάντως μετανιωμένος.
Αστυνομικός: «Κατηγορήθηκες άλλη φορά και για ποια αιτία;».
Φοιτητής: «Όχι ποτέ».
Αστυνομικός: «Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;».
Φοιτητής: «Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου».
Όλα συνέβησαν ενώ η κοπέλα βρισκόταν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και διάβαζε ένα σύγγραμμα. Στην κατάθεσή της περιγράφει όσα ακολούθησαν. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν. «Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου».
Η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια. Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό. Με την βοήθεια ενός φύλακα ο 22χρονος ακινητοποιήθηκε.
«Τρόμαξα πολύ και αμέσως τον ακολούθησα. Ενημέρωσα τον γραμματέα της βιβλιοθήκης, με τη βοήθεια του οποίου καταφέραμε να τον εγκλωβίσουμε εντός του κτιρίου, αφού είχε δει ότι δεν είχε προλάβει να βγει εκτός αυτού», δήλωσε η φοιτήτρια και συμπλήρωσε: «Αφού τελικώς κατάφερε να εξέλθει του κτιρίου, τον εντοπίσαμε εκ νέου εντός του αμφιθεάτρου με τη βοήθεια και του φύλακα, ο οποίος και τον συγκράτησε στο σημείο ωσότου προσήλθαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Από την ανωτέρω πράξη προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή».
Η δίκη του φοιτητή αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια