Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΛΑΣ θριάμβευσε στο 4ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 07/11/2019 στο φιλόξενο Δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Λαυρίου το 4ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σάλας Αστυνομικών. Την Διοργάνωση είχε αναλάβει το
Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα ενώ δεν είχε λάβει μέρος στο πρώτο.
Η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. στον πρώτο της αγώνα επιβλήθηκε της αντίστοιχης της Κύπρου με 6-0 σκορ.
Στον δεύτερο αγώνα της η ομάδα μας συναντήθηκε με αυτήν της Βουλγαρίας την οποία νίκησε με το εμφατικό 9-2.
Στον τελικό αγώνα η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. μετά από συναρπαστικό αγώνα νίκησε την ομάδα της Ρουμανίας με 5-2.
Στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο νικήτρια ήταν η Βουλγαρία που επιβλήθηκε της ομάδας της Κύπρου.

Τους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος Αστυνομικών παρακολούθησαν μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων του Λαυρίου και της Κερατέας που δημιούργησαν μια εκπληκτική και φίλαθλη ατμόσφαιρα και ώθησαν την ομάδα μας στην επιτυχία.
Το πανηγυρικό κλίμα των αγώνων επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Μπουγατσιά στον πρώτο αγώνα της Ελληνικής ομάδας.
Ο άτυχος Αστυνομικός – ποδοσφαιριστής υπέστη κάταγμα κνήμης – περόνης σε σύγκρουση που είχε με τον Κύπριο τερματοφύλακα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.


Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι:
Μπουγατσιάς Κων/νος, Γκιόρας Ιωάννης, Μανάλης Σταύρος, Κουκοβίνης Κων/νος, Καρακάσης Γεώργιος, Τσιρκινίδης Πέτρος, Χαραλάμπους Χαράλαμπος, Τζανέτος Διονύσιος, Μπιτσάνης Μάριος, Ντόσκας Εμμανουήλ, Τικταπανίδης Αναστάσιος.
Προπονητής της ομάδας ήταν ο Τσιμπάκης Αντώνιος και Βοηθός ο Ξενάκης Ιωάννης.
Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Αδαμόπουλος Αντώνιος, Τζαφόλιας Δημήτριος, Ζησιμόπουλος Δημήτριος, Μανούρας Νικόλαος και Μεντής Σπυρίδων.

Τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στην διοργάνωση εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος κ. Μπαμπίλης Ανδρέας ενώ το παρών έδωσαν
 ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Γεροχρήστος Αλέξανδρος, οι Ολυμπιονίκες
 Α/Α Δεσκουλίδης Ηρακλής, Α/Α Κουτσιούμπας Ξενοφών,

Α/Α Κουτσιούμπας Γεώργιος, Α/Α Σχίζας Αναστάσιος, Α/Β Παππάς Ηλίας και πολλοί πρωταθλητές κόσμου και Πανελληνιονίκες της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που εργάστηκαν για αυτή την όμορφη γιορτή του Αστυνομικού αθλητισμού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια