Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιματηρή συμπλοκή στο Τυμπάκι: Προφυλακιστέοι 16χρονος & 31χρονος - Ελεύθεροι οι 14

Το δρόμο για τη φυλακή οι δύο από τους συνολικά 16 μετανάστες που εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος Πακιστανός και τραυματίστηκε
βαρύτατα ένας 29χρονος συμπατριώτης τους, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο Τυμπάκι της Μεσαράς.


Πρόκειται για τον 16χρονο που φέρεται να έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο τον 37χρονο, αλλά κι έναν 31χρονο, ο οποίος φέρεται να άρπαξε το σκεπάρνι από τα χέρια του 37χρονου και να τον χτύπησε στη συνέχεια με αυτό.
Στον αντίποδα, οι υπόλοιποι 14 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο 39χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα τον εκλιπόντα και ο οποίος κατηγορείται - όπως και οι δύο προφυλακισθέντες- για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στους "14" από τις ανακριτικές Αρχές, είναι αυτός της απαγόρευσης παραμονής τους στο Τυμπάκι.
Μιλώντας πάντως στο neakriti.gr ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, κ. Ελευθέριος Κάρτσωνας (ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης είναι ο κ. Γιάννης Παρασύρης), έκανε λόγο για ένοπλη επίθεση που έγινε από την ομάδα του 37χρονου σε βάρος των κατηγορούμενων, με τους τελευταίους να αμύνονται για τη ζωή τους.
Εξάλλου, σύμφωνα με την υπεράσπιση, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στον 37χρονο όταν είδαν να πέφτει αναίσθητος από τσεκουριά του ο 29χρονος συγγενής τους, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.


πηγή: neakriti.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια