Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΟΚ: 14χρονη χτύπησε με μαχαίρι τη μητέρα της ενώ κοιμόταν

Χωρίς εμφανή λόγο, χωρίς διαπιστωμένα ψυχολογικά προβλήματα, μία 14χρονη χτύπησε με μαχαίρι τη μητέρα της, την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το περιστατικό έγινε
λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου. Η μητέρα κοιμόταν στο σαλόνι και το 14χρονο παιδί άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της κατάφερε οκτώ χτυπήματα σε θώρακα και κοιλιά.
Η 48χρονη μητέρα καλούσε σε βοήθεια και από τις φωνές ξύπνησε η δίδυμη κόρη της, η οποία κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της αδερφής της. Το θύμα μπόρεσε να καλέσει το ΕΚΑΒ, ενώ η δράστιδα κάλεσε στο τηλέφωνο τον σύντροφο τής μητέρας, ο οποίος μένει εκεί κοντά και έτρεξε να βοηθήσει.
Η μητέρα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά τώρα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ζωής. Η 14χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να της περιποιηθούν τα τραύματα που είχε και εκείνη. Σύμφωνα με τον αρχικό ψυχιατρικό έλεγχο, η 14χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιο εμφανές πρόβλημα. Ο εισαγγελέας, όμως, αποφάσισε να επανεξεταστεί, αλλά και να περνά από επιμελητή σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν προβλήματα οικογενειακά, ούτε μεταξύ 14χρονης και μητέρας ούτε των παιδιών με τον πατέρα ή τον νυν σύντροφο τής 48χρονης.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια