Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O Γιώργος Καλλιακμάνης για την γιορτή του Αγίου Αρτεμίου


Από το facebook του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

 Γιορτάζει ο Άγιος Αρτέμιος σήμερα προστάτης της Αστυνομίας ,να πούμε λοιπόν χρόνια πολλά στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους ανα την Ελλάδα να επισημάνουμε όμως ότι όλοι άφησαν την τύχη του προσωπικού στην προστασία των Αγίων και του θεού .
 
 
 
Διοτι ποσό να προστατέψει και ο Άγιος τις γυναίκες και τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ που υπέρ εργάζονται καθημερινά εις βάρος της ιδιωτικής τους και της οικογένειας τους ζωής .Που σκοτώνονται και τραυματίζονται κάνοντας το καθήκον τους .Που κινδυνεύουν να μην γυρίσουν σπίτια τους στους δικούς τους ανθρώπους η να γυρίσουν τραυματισμένοι η ακρωτηριασμένοι κάνοντας την δουλειά τους χωρίς να έχει αναγνωριστεί καν το επάγγελμα ως επικίνδυνο .
 
Που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την σωματική τους ακεραιότητα οδηγώντας η επιβαίνοντας σε περιπολικά Χάρβαλα και φορώντας ληγμένα αλεξίσφαιρα .Που πληρώνονται με μισθούς πείνας που δεν αναλογούν στο έργο που επιτελούν . Που Κινδυνεύουν να πάθουν καρκίνο λόγω των νυχτερινών που αν περάσουν και το πλαφόν δεν τα πληρώνονται . Που Βρίσκονται συνεχώς σε κατάσταση στρες που τους δημιουργούν πέρα απο τις συνθήκες εργασίας τους, πολλές φορές και οι ανώτεροι τους που τους τιμωρούν τους μετακινούν τους μεταθέτουν για ψύλλου πήδημα.
 
 
Αρα τι να πρώτο διορθώσει και ο προστάτης Άγιος απο αυτά που ο ανθρώπινος παράγοντας ευθύνεται είτε απο πρόθεση είτε απο αμελείς ανικανότητα .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και όλους λοιπόν με την επισήμανση ότι αν τα αφήνουμε όλα στον ΑΓΙΟ τότε ακόμη και αυτός θα μας βαρεθεί !!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια