Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ανθρωπιάς & Αλληλεγγύης στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου από την I.P.A. και τη Δ.Α. Δράμας


Έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό
 

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας , το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 κι από ώρες 10:00 έως 14:00 στο γήπεδο της Ν.Αμισού Δράμας, το «8ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ», με τη συμμετοχή ομάδων από διάφορες Υπηρεσίες της Δ.Α. Δράμας (Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Ασφαλείας, Τμήμα Τροχαίας, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε., ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και Τ.Σ.Φ. Παρανεστίου), καθώς και την ομάδα Παλαιμάχων της Δόξας Δράμας.
 
 

    Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού τουρνουά, παραμονή του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου (20-10-2019) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τροφίμων, τόσο από αστυνομικούς, όσο και από πολίτες που προσήλθανε στο γήπεδο της Ν.Αμισού για το σκοπό αυτό και τα οποία θα δοθούν στο «Συσσίτιο Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, όπου σιτίζονται καθημερινά πάνω από 350 συμπολίτες μας. 



   Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και λίγο πριν την έναρξη του τελικού όλες οι ομάδες και οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν στη μέση του γηπέδου, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου και αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΣΗ», ενώ ακολούθησαν και δύο βραβεύσεις η μία από τον Πρόεδρο της I.P.A. Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο στον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟΠ Ν. Αμισού κ. Περπερίδη Θεμιστοκλή και η δεύτερη από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της I.P.A. Δράμας κ. Χατζηδιάκο Κων/νο στον κ. Στάθη Συμεωνίδη για την πολύτιμη προσφορά τους στις δράσεις της Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
 
 

    Για την ιστορία Πρωταθλήτρια στο 8ο Τουρνουά ΄΄Βασίλης Λυρίδης΄΄ για το έτος 2019 στέφθηκε η νεαρή ομάδα του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου, όπου επικράτησε στον τελικό με σκορ 1-0 της αξιόμαχης ομάδας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας.

    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσους βρεθήκαμε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Ν.Αμισού, καθώς πρωταγωνιστές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι δύο Δραμινοί παίκτες της Εθνικής Ελλάδος Ακρωτηριασμένων Λάζαρος Μαρίνγκος και Νίκος Μαδεμλής, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ομάδα του Τ.Σ.Φ. Παρανεστίου, στέλνοντας με το παράδειγμά τους ένα μοναδικό Μήνυμα «Ζωής και Ελπίδας».

 

Αμέσως μετά την λήξη του Τουρνουά, καθίσαμε όλοι μαζί μέσα σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης και γευτήκαμε τα νόστιμα κρέατα και τα υπέροχα Δραμινά κρασιά και μπύρα, που προσέφερε Δωρεάν η I.P.A. Δράμας σε όλους τους παρευρισκομένους (αθλητές, εθελοντές και πολίτες).

 


Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Δράμας (I.P.A.) αισθάνεται την ανάγκη να Ευχαριστήσει Θερμά όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, καθώς επίσης τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, όλους τους Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών, το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ν.Δράμας, τον Σύλλογο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, την ομάδα Νοσηλευτών - Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δράμας, τον Ιατρό του αγώνα κ. Παναγιωτίδη Αλέξανδρο, όλους τους Εθελοντές, αλλά και πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Ευχαριστούμε για μια ακόμη χρονιά τους Χορηγούς μας για την καθοριστική συμβολή τους στη διεξαγωγή του 8ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά.

 

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                           

Η Γεν. Γραμματέας

ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια